Het huisdossier wint de Beste Innovatie Award

Je woning onderhouden - waar begin je?

Nieuwsbericht

11/11/2021

Op donderdag 11 november zijn De Nationale Makelaar Awards 2021 uitgereikt tijdens Makelmania, het event voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in de makelaardij. Het Huisdossier won de prijs voor Beste Innovatie. De bijbehorende bokaal en cheque van € 1.500 werden uitgereikt door de dagvoorzitters van Makelmania, Arpád Halászi en Bas van Beusekom.

Beste Innovatie 2021

De categorie Beste Innovatie kende als genomineerden Cribb (voorheen Cirkl), Familie Beekhuizen en Het Huisdossier. Het meest innovatief was volgens de jury Het Huisdossier. De jury was met name lovend over het vernieuwende concept, waarmee duurzaamheid en dossiervorming worden gestimuleerd. Daarnaast sprak de rekentool voor waardevermeerdering en de adviestool inclusief kosten- en bespaarindicatie de jury aan. Makelaars en andere partners kunnen met het huisdossier op een laagdrempelige maar relevante manier een relatie opbouwen met hun klanten.

‘Er ligt nog een enorme opgave voor ons om de bestaande woningvoorraad te verduurzamen. Hierin speelt de makelaar een belangrijke rol. Met de innovatieve tool van het Huisdossier heeft de makelaar een extra dienst waarmee zij een klant kan adviseren en ontzorgen bij het verduurzamen van een woning.’

De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Doel van de Nationale Makelaar Awards is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij.

De jury bestond dit jaar uit Onno Dwars (CEO Ballast Nedam Development), Gerard de Gier (directeur Effytool), Fonger Ypma (directeur brainbay), Marco Aarnink (CEO Print.com), Quintin Schevernels (CEO funda) en Elsie Schoorel (hoofdredacteur Vastgoed Actueel).

We zijn ontzettend trots als team op deze erkenning van ons harde werken!

Bekijk gerelateerde blogs