Check je kennis en doe de verduurzamingsquiz

Je woning onderhouden - waar begin je?

Verduurzaming

10/10/2022

In 2030 moeten 1,5 miljoen van de in totaal 8 miljoen woningen verduurzaamd zijn, volgens het Klimaatakkoord. Dit houdt in: goed geïsoleerde woningen, die we met duurzame warmte verwarmen en waarin we schone elektriciteit gebruiken of zelfs zelf opwekken.

Hoeveel weet jij over het verduurzamen van je woning? Doe de verduurzamingsquiz van het huisdossier en kom er binnen een paar minuten achter. Na afloop krijg je inzicht in de kosten- en bespaarindicatie van verschillende typen verduurzamingen en een overzicht van beschikbare subsidies.

Wist je dat het huisdossier je helpt met het verduurzamen van je woning? Je krijgt advies over hoe je je energielabel kunt verbeteren. Ook kun je verduurzamingsadvies krijgen op basis van de huidige staat van je woning en de verduurzamingsmaatregelen die je al getroffen hebt. Daarnaast houd je in het huisdossier je verduurzamingen, verbouwingen en onderhoud bij. Zowel de historie als de geplande werkzaamheden. Met onze maandelijkse tips en de geautomatiseerde herinneringen ben je nooit meer te laat. Samen met het huisdossier naar een duurzaam huis met een hogere waarde en meer wooncomfort. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Bekijk gerelateerde blogs